Cukorbetegeknek ajánlott teák – most kedvezményesen!

A tavasz és a nyár mindenki számára egy kicsit aktívabb, könnyebb időszak: többet mozgunk, kirándulunk, biciklizünk, sok a friss zöldség, gyümölcs, melyek közül választani lehet, nem eszünk annyi nehéz, zsíros ételt, és nem is lustálkodunk annyit. Cukorbetegként is könnyebb időszak ez, egyszerűbb tartani a diétát és beiktatni a rendszeres mozgást. Viszont nyaraláskor – a kézműves fagyik, jeges kávék csábító időszakában – sokan hajlamosak kisebb-nagyobb kihágásokra, a diéta megszegésére.

Mi viszont arra kérünk mindenkit, hogy a nyaralás alatt is feltétlenül törődjön cukorbetegségével! Tehát mozogjon sokat, élvezze az illatos, zamatos nyári gyümölcsöket, a mediterrán ebédeket, és ne feledkezzen meg arról sem, hogy mindennap eleget igyon. Szabó Gyuri bácsi cukorbetegeknek ajánlott teái, a Diabess-Györgytea és a Fekete áfonyaleveles teakeverék fogyasztása a tudatos életvezetés részei lehetnek, hiszen segítségükkel könnyebb megtalálni az egyensúlyi állapotot.

Töltse fel nyári készletét most kedvezményesen!

Kedves érdeklődők! A Fekete áfonyaleveles teakeverék valamint az 50 és a 100 g-os Diabess-Györgytea promóciós készlet is elfogyott. Az akció véget ért.

Rá fog érezni, mennyivel egészségtudatosabb, felelősebb dolog tartani a diétát nyaraláskor is, élvezni a friss ízeket, örülni a fogyatkozó kilóknak és a jobb egészségi állapotnak, és rendszeresen fogyasztani ezeket a cukorbetegeknek ajánlott keverékteákat, mint siránkozni pár gombóc kihagyott fagyi és pizzaszelet miatt.
Pár szó Gyuri bácsi cukorbetegeknek ajánlott teáiról: a Diabess-Györgyteának és a Fekete áfonyaleveles teakeveréknek is olyan gyógynövények az összetevői, melyeket a népi gyógyításban már régóta használnak a cukorbetegség kezelésére. Leginkább kezdődő cukorbetegség esetén ajánlottak, az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére szolgálnak. A cukorbetegség tünetei és szövődményei hatékonyan csökkenthetők rendszeres fogyasztásukkal.
Mindkét tea kizárólag gyógynövényekből áll, semmilyen mesterséges adalékanyagot, színezéket, aromát nem tartalmaz. A Diabess-Györgytea az országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével került forgalomba, hatását népgyógyászati tapasztalatok támasztják alá. A Fekete áfonyaleveles teakeveréket erős vérhígítót (pl. Syncumart) szedő vagy epeproblémákkal küzdő cukorbetegeknek ajánljuk. Ezeket a teákat sok háziorvos is örömmel ajánlja pácienseinek, mert hosszú évek visszajelzései alapján valóban hatékonynak bizonyultak.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom