Megújult a Diabess.hu weboldal!

Kedves Olvasóink!

Most igazán jó hírrel szolgálhatunk! Ahogy látják, a Diabess.hu oldalt új ruhába öltöztettük, látványosan megújítottuk, felfrissítettük. Célunk az volt, hogy mobilon is kényelmesen lehessen rajta böngészni, hiszen tudjuk, hogy hétről-hétre egyre többen nézik telefonon is az oldalunkat, és bizony, a pici betűkkel nem lehetett könnyű megbirkózni. Itt volt az ideje, hogy reszponzív oldalra váltsunk: örömmel jelenthetjük, hogy végre mobilon és tableten is egyaránt teljes felhasználói élményt nyújt a Diabess.hu oldal.

Fő feladatunknak továbbra is azt tekintjük, hogy hasznos ismeretekkel szolgáljunk Gyuri bácsi, a bükki füvesember szabadalma, a 100%-ban gyógynövényekből készült Diabess-Györgytea iránt érdeklődők számára. Gyuri bácsi a cukorbetegek sorsát különösen a szívén viseli, és szeretné a hétköznapjaikat is megkönnyíteni: mi ezt az üzenetet szeretnénk minél több érintettnek eljuttatni.

Fogadják a megújult Diabess.hu oldalt szeretettel! Örömteli böngészést, olvasgatást kívánunk!

diabess_mobilneze

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, ha nem tudja, melyik gyógynövényt milyen betegség esetén kell használni, ha a természet erejével kívánja óvni egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom