Májusi kedvezmény a Diabess-Györgytea árából!

Lassan közeleg a nyár, a cukorbetegek számára ilyenkor sokkal könnyebb a szénhidrátszámlálós, szigorú diéta betartása, mert rengeteg friss zöldség, gyümölcs közül választhatnak. Mi is arra biztatunk mindenkit, hogy nyáron is törődjön cukorbetegségével! Tehát kövesse a diétát, élvezze a lédús gyümölcsöket, a roppanós zöldségeket, használja ki, hogy a szép idő mozgásra csábít, és ne feledkezzen meg az optimális folyadékbevitelről sem. Szabó Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett Diabess-Györgyteáját és az epeköves cukorbetegeknek ajánlott Fekete áfonyalevél teakeveréket (Epebarát cukortea) érdemes a tudatos életvezetés részévé tenni.

Töltse fel nyári Diabess-Györgytea és Fekete áfonyalevél teakeverék készleteit most kedvezményesen!

Az árkedvezményes időszakban két vagy több db 100 g-os Diabess-Györgytea vagy 50 g-os Fekete áfonyalevél teakeverék (Epebarát cukortea) vásárlása esetén 20% árkedvezményt kapnak a vásárlók termékenként. Az akció két vagy több azonos termék – 100 g-os Diabess-Györgytea vagy 50 g-os Fekete áfonyalevél teakeverék – megvásárlása esetén érvényes. Az akció 2017. május 2-án indul, a készlet erejéig érvényes és más kedvezményekkel nem vonható össze.

Az akcióban szereplő teákról érdemes tudni, hogy a Diabess-Györgytea egy speciális recept szerint készült, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes tea. Csaknem 20 éve kapható gyógynövény boltokban és patikákban, több ezer cukorbeteg használja eredményesen, és sok háziorvos is örömmel ajánlja pácienseinek.  Összetevői olyan gyógynövények, melyeket a népi gyógyításban már régóta használnak a cukorbetegség kezelésére. Leginkább kezdődő cukorbetegség esetén ajánlott, az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére szolgálA cukorbetegség tüneteit és szövődményeit hatékonyan csökkentheti vele.

Epeköves fogyasztóknak a Diabess-Györgytea nem ajánlott, ezért számukra a Fekete áfonyalevél teakeverék (Epebarát cukortea) az ideális választás,  ami hasonló hatású, mint a Diabess-Györgytea, de fokozottan kíméli az epét.

A termék megvásárolható a Györgytea webáruházban, a Györgytea mintaboltokban továbbá a Györgytea kereskedelmi (viszonteladói) partnereknél.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, ha nem tudja, melyik gyógynövényt milyen betegség esetén kell használni, ha a természet erejével kívánja óvni egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom