cukorbetegség szövődményei címke (13)

1.

A cukorbetegség szövődményei

Szív- és érrendszeri betegségek, diabéteszes láb, veseelégtelenség, retinopátia: ezek a cukorbetegség leggyakoribb, legsúlyosabb szövődményei. Hívjuk segítségül a gyógynövényeket, melyek közül több is alkalmas a szövődmények megelőzésére.

Bővebben

2.

Cukorbetegség a hálószobában

A diabétesz a mindennapok betegsége, mely a hálószobába is elkísér férfit és nőt egyaránt. A gyógynövények itt is segíthetnek.

Bővebben

3.

A fehér emberek a leginkább hajlamosak a cukorbetegségre

Az orvostudomány mérföldes léptekkel halad a felfedezések útján. Szinte mindennap hallunk egy újabb eredményről: létezik génsebészet, csontvelőátültetés, általános dologgá vált a lézerrel történő operáció.

Bővebben

4.

Cukorbeteg férfiak

Sok férfi cukorbetegnél kialakulnak szexuális problémák a betegség szövődményeként. Segítség természetesen létezik.

Bővebben

5.

Ha cukorbeteg a nő

A női hormonháztartást hátrányosan érinti a cukorbetegség. Tanácsoljuk a cukorbeteg nőknek, hogy a vércukor szükséges szinten tartása mellett gondoskodjanak a megfelelő hormonpótlásról is.

Bővebben

6.

A zsíranyagcsere jelentősége

A vérzsír anyagcseréjének egyensúlya mindenki számára fontos, különösen a cukorbetegeknek. A 2-es típusú cukorbetegség szinte törvényszerűen jár magas koleszterin és triglicerid szinttel.

Bővebben

7.

Reménysugár cukorbetegeknek

A neuropátia, az idegrendszer betegsége, a diabétesz gyakori szövődménye. A gyógynövények és Gyuri bácsi Diabess keveréke ennek elkerülésében is segítségünkre lehetnek.

Bővebben

8.

Magas vérnyomás

A cukorbetegség egyik szövődménye lehet a magas vérnyomás. A belőle kialakuló betegségek (szívroham, agyvérzés, trombózis) a vezető halálokok között találhatók.

Bővebben

9.

Diabétesz Világnap, november 14.

A betegség járványszerű terjedése miatt 1991-ben a Nemzetközi Cukorbeteg Szövetség és az Egészségügyi Világszervezet november 14-ét a cukorbetegek világnapjának nyilvánította azzal a céllal, hogy felhívják a világ figyelmét a betegség veszélyeire és a megelőzés fontosságára.

Bővebben

Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, ha nem tudja, melyik gyógynövényt milyen betegség esetén kell használni, ha a természet erejével kívánja óvni egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom