Végre alacsonyabb a vércukorszintem

A 61 éves, mérnök-informatikus Buzás Lászlóné Gabriellával beszélgettünk, aki elmesélte nekünk, miért döntött a Diabess-Györgytea rendszeres fogyasztása mellett.

vegre-alacsonyabb-a-vercukorszintem

Hogyan változott az életmódja a cukorbetegség miatt?

Az életmódomon sokat változtattam, nem eszem olyan zsíros ételeket, mint azelőtt. Viszont sokkal több főzeléket, zöldséget, gyümölcsöt eszem. Próbálom az édességeket kerülni. Nagyon keresem az édes érzetet pótló ételeket, italokat, például édes ízű gyógyteákat. Talán többet is mozgok. Kedvenc ételem a lecsó, ami szerencsére beleillik a diétába.

Önnél hogyan jelentkezett a betegség?

Egy egészségügyi problémám miatt rendszeresen járok laborra. Itt derült ki, hogy 8,1 volt az éhgyomri cukorszintem. Ez kb. 1 éve volt. Ekkor diétára fogott az orvosom. Kaptam egy listát az ajánlott ételekről, és be is tartottam, de sajnos nem javult a cukrom a 3 hónapos időszak alatt. Ekkor kezdtem el inni a Diabess-Györgyteát. Főétkezés után napi egy csészével iszom. 4 hónap múlva, a következő labor alkalmával vettem észre, hogy alacsonyabb a cukrom. 7,5-re lement, amióta iszom – ennek nagyon örülök.

Hogyan ismerte meg a Diabess-Györgyteát?

Volt egy komolyabb betegségem, és azután kezdtem el érdekelődni a természetgyógyászat iránt. Gyuri bácsiról először az interneten olvastam, így találkoztam a Diabess-Györgyteával is. Láttam, hogy szokott előadást tartani, el is mentem pár budapesti előadására, hogy többet megtudjak a gyógynövényekről. Voltam Diabess-Györgytea napon is, és kirándultam Bükkszentkereszten a családommal – csodálatos szép hely.

Hogyan tartja rendben a vércukorszintjét?

Minden nap ugyanakkor reggelizem. Napi egy Diabess-Györgyteát iszom, mindig főétkezés után. Napi háromszor eszem, és egy kicsit nassolok is – viszont ennek keresem a kiváltó lehetőségeit. Például ismerkedem a természetes édesítőszerekkel, szeretnék újabb édes ízű gyógyteákat kipróbálni. Folyamatosan igyekszem csökkenteni a cukrot az ételekben – a minap például egy túrós süteményt készítettem feleakkora cukormennyiséggel, ami így is nagyon finomra sikerült.

További interjúk cukorbetegekkel:
Diabess történetek – Kormos Zoltánné
Interjú Fejér Istvánnal, aki évek óta issza a Diabess-Györgyteát
Diabess történetek - Kelemen Istvánné története
Ha nem teszek érte, nem fog csoda történni - Interjú Csendom Jánossal
Tovább a Cukorbetegség cikkek oldalra

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom