Bemutatjuk a Diabess sátrat

A X. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok (július 9-10.) egyik legfontosabb helyszíne cukorbetegek számára a Diabess sátor lesz. Ingyenes vércukormérés, személyes tanácsadás, 10%-os Diabess akció várja a betérőket.

Gyuri bácsi nagyon fontosnak tartja a cukorbetegek ügyét, ezért mindig kiemelt figyelmet fordít rájuk a X. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon is. Szívből ajánljuk mindenkinek a Diabess sátor felkeresését, nem csak azoknak, akiknek orvosi diagnózisuk van a cukorbetegségről. Aki már járt a rendezvényen, Bükkszentkereszten, az tudja, hogy a Gyógynövényház mellett mindig ott áll a jellegzetes Diabess sátor, ahol minden betérőt, aki szeretne többet tudni a cukorbetegségről, szívesen fogadnak – ez így lesz idén is. A cukorbetegség ugyanis az egyik legalattomosabb népbetegség, mivel kísérő tünetei enyhék, így a kettes típusú cukorbetegek közül sokan nem is tudják, hogy problémájuk van. Cukorbeteg látogatóink figyelmébe ajánljuk, hogy Erős Antónia, Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány vezetője július 10-én, vasárnap 12.15-13.15-től beszél a X. Gyógynövénynapokon a Nagysátorban arról, hogyan élhetünk teljes életet cukorbetegen is.

A X. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok részletes programja és a helyszínek térképe ide kattintva található meg.

gyorgytea_bgyn_diabess

A Diabess sátor szolgáltatásai

  • Ingyenes vércukorszint-mérés – a bükkszentkereszti orvosi rendelő ápolónője vesz vért a jelentkezőktől.
  • Személyre szabott tanácsadás – többéves tapasztalattal bíró gyógynövényes szaktanácsadók fogadják az érdeklődőket (részletesen egyeztetve a cukorbetegség típusáról, az éhgyomri vércukorszintről, a betegségtörténetről, az életmódról, az aktuálisan szedett gyógyszerekről).
  • Ellenjavallatok kizárása – a Diabess-Györgytea nem javasolt epeköves betegeknek, nem szedhető kumarin-tartalmú vérhígító mellett, szívgyógyszerek és vérnyomás-gyógyszerek esetén pedig 2 óra különbséget kell tartani.
  • Kedvezményes Diabess-Györgytea vásárlás – a jubileumi, 10%-os akció, mely július 9-10-én a X. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon él, természetesen a Diabessre is érvényes!

Gyuri bácsi „cukorteájának” története

Gyuri bácsi eleve személyes indíttatásból kezdett el foglalkozni a cukorbetegség gyógynövényes kezelésével, mert egy barátja kérte meg rá több mint 20 éve, hogy adjon neki valamilyen gyógynövényt cukorbetegségre.

A vércukorszint stabilizálására a népgyógyászatban évszázadok óta használnak gyógynövényeket, Gyuri bácsi is javasasszony nagymamájától örökölte azt a receptet, amit aztán saját tapasztalatai alapján továbbfejlesztett.

A Diabess tea segített a barátjának, és segített aztán több ezer cukorbetegnek is, akik azóta rendszeresen fogyasztják a teakeveréket. Fontos tudni, hogy Gyuri bácsi gyógyteája nem csodaszer, nem gyógyítja meg a cukorbetegséget, de melléktüneteit, szövődményeit hatékonyan csökkenti.

Fogyasztása gyógyszer és inzulin mellett ajánlott. A bükki füvesember „cukorteája” 100%-ban növényi összetevőket tartalmaz: gyermekláncfű gyökeret, csalánt, orbáncfüvet, fekete áfonyalevelet, mezei katáng gyökeret. A Diabess-Györgyteát 1999-ben jegyezte be a Szabadalmi Hivatal: a háziorvosok nagy része is jó szívvel ajánlja.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom