Együttműködés az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal

A Györgytea 2018 májusától együttműködik az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal, hiszen közös céljuk a cukorbetegséggel kapcsolatos ismeretterjesztés, valamint az, hogy a cukorbetegek is teljes életet élhessenek. Örömmel újságolhatjuk tehát, hogy a Györgytea jelenlétét egyre gyakrabban fedezhetik majd fel olvasóink az Egy Csepp Figyelem Alapítvány programjaiban. Fussuk át, hogy mik lesznek az alapítvány legfontosabb rendezvényei, képzései a közeljövőben, és hogy mely pontokon kapcsolódik be partnerként a Györgytea is az eseményekbe!

KiDS elnevezéssel létrejött a Nemzetközi Diabétesz Szövetség iskolai oktatási programja 8-14 éves gyerekek, szüleik és tanáraik számára, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány valósít meg Magyarországon. A cukorbetegség megismerésére, a 2-es típusú diabétesz megelőzésére és a diabétesszel élő gyerekek elfogadására irányuló iskolai programban a szakemberek mellett hírességek is részt vesznek majd.

A KiDS mellett tovább folytatódik az Egy Csepp Figyelem Alapítvány másik oktatási programja, a csaknem 5 éve indított „Belevalók”. Az ingyenes képzés célja, hogy az óvódapedagógusokat és tanítókat felkészítse a cukorbeteg gyerekek körüli mindennapi feladatokra. Eddig 40 állomáson csaknem 3000 pedagógus szerzett ismereteket a cukorbeteg gyermekek gondozásáról.

A Cseppont Patikaheteken május 14-27. között a már megszokott vércukor-, vérnyomás-, koleszterinmérés mellett mérőeszköz-, tesztcsík- és sebkezelő gél akció is várja az érdeklődőket az alapítvány logójával ellátott Cseppont Patikákban.

Május végén elindul az Egyszer Élünk Körút ingyenes lakossági szűrővizsgálat-sorozata is, mely különféle egészségnapokra, sporteseményekre, szabadidős rendezvényekre települ ki. Az eseménysorozat célja a mozgásszegény életmóddal, túlzott cukorfogyasztással összefüggő betegségek megelőzése ismeretterjesztés és szűrővizsgálatok segítségével. Aki tanácsot szeretne a cukorbetegség gyógynövényes kiegészítő kezelésével kapcsolatban, bátran keresse a Györgytea szaktanácsadókat az Egyszer Élünk Körút ceglédi állomásán, 2018. június 6-án, a Szépkorúak Mozgásfesztiválján vagy 2018. július 23-24-én a tatai állomáson, a Víz-Zene-Virág Fesztiválon!

A Magyarország Cukormentes Tortája versenyen idén is 5 döntős tortát választott ki a Bechmann György cukrászmester által vezetett zsűri. Május végén eldől, melyik cukormentes édesség lesz a győztes. Nyáron pedig startol a hobbicukrászoknak kiírt háziverseny, melynek zsűrijébe meghívást kapott a Györgytea is.

Novemberben, az alapítvány családi egészségnapján, az Egy Csepp Világnapon természetesen ott lesz a Györgytea is. A 13. alkalommal megrendezendő eseményen a diabétesz szövődményeire szeretnék hangsúlyosabban felhívni a figyelmet a szervezők. A látogatók neves előadókat és művészeket hallgathatnak meg, számtalan kiállító termékével találkozhatnak, ingyenes szűréseken vehetnek részt. Aki érdeklődik a kiegészítő gyógymódok iránt, annak figyelmébe ajánljuk, hogy Szabó Gyuri bácsi a cukorbetegség tüneteinek és szövődményeinek gyógynövényes enyhítéséről és a Diabess-Györgyteáról tart majd előadást. A Diabess-Györgytea standnál fitoterápiás szakértők személyre szóló gyógynövényes tanácsadással, kóstoltatással várják majd a látogatókat.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom