Elindult a Diabess Facebook oldal

A nemrég indult hivatalos Diabess Facebook oldalt azért hoztuk létre, mert meggyőződésünk, hogy a cukorbetegség mindannyiunk ügye. Ha valaki azt gondolja is magáról, hogy személyesen nem érintett, biztosan van olyan cukorbeteg ismerőse, családtagja, barátja, akiért aggódik, akinek segíteni szeretne. A cukorbetegség népbetegség, hazánkban 750 ezer a felismert esetek száma, és közel ugyanennyien vannak a cukorbetegség előszobájában vagy diagnózis nélkül. Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk a cukorbetegséggel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókat, híreket érdekességeket a Diabess Facebook oldal kedvelőivel.

Az olvasók ezenfelül természetesen minden információt megtalálhatnak itt az oldal névadó termékéről, a Diabess-Györgyteáról. Szabó Gyuri bácsi személyes indíttatásból kezdett el foglalkozni a cukorbetegség gyógynövényes kezelésével, mert több mint 20 évvel ezelőtt egy barátja megkérte, hogy adjon neki valamilyen gyógynövényt cukorbetegségre. A vércukorszint stabilizálására a népgyógyászatban évszázadok óta használnak gyógynövényeket, Gyuri bácsi is javasasszony nagymamájától örökölte azt a receptet, amit aztán saját tapasztalatai alapján továbbfejlesztett. Az általa készített teakeverék segített ismerősének, majd aztán több ezer cukorbetegnek is, akik azóta rendszeresen fogyasztják a Diabesst. Fontos tudni, hogy Gyuri bácsi gyógynövényteája nem csodaszer, nem gyógyítja meg a cukorbetegséget, de melléktüneteit, a szövődmények kialakulásának valószínűségét hatékonyan csökkenti.

A Diabess Facebook oldalon a következő információkhoz juthat hozzá:

  • A cukorbetegeket érintő témák széles skálájával várjuk az oldal kedvelőit. Egyaránt segítünk a „cukorbetegség előszobájában” levőknek és a már diagnosztizált cukorbetegeknek. Célunk az egészségesebb életmód megszerettetése a szövődmények elkerülése és a jobb életminőség kialakítása érdekében.
  • Az oldal kedvelői számos fontos információt, érdekességet megtudhatnak a Diabess-Györgyteáról. Írni fogunk a hasonlóan hatékony Fekete áfonyaleveles teakeverékről (Epebarát cukorteáról) is, mely Gyuri bácsi receptje alapján szintén 100%-ban gyógynövényekből készül.
  • A Diabess-Györgyteával kapcsolatos kérdéseivel bátran fordulhat Facebook üzenetben az oldal szakképzett tanácsadójához.
  • Soltész Erzsébet, a Diabess.hu külsős szakíró-dietetikusa folyamatosan új cikkekkel jelentkezik majd. Írt már pl. arról, hogyan ismerjük fel a „rejtőzködő” cukorbetegséget, vagy arról, hogyan diagnosztizálható az izulinrezisztencia.
  • „Tudta ezt?” rovatunkban érdekességeket olvashat a cukorbetegségről.
  • Könnyen elkészíthető, izgalmas ízvilágú, dietetikusok által ellenőrzött recepteket osztunk meg, melyek a cukorbetegek étrendjébe könnyen beilleszthetők. A receptajánlatokkal követjük a szezonalitást, és mindig gondolunk a pirosbetűs ünnepekre, például a húsvétra és a karácsonyra. Természetesen feltüntetjük a kalória- és szénhidráttartalmat is.
  • Azonnal értesülhet az aktuális Diabess-Györgytea és Fekete áfonyaleveles teakeverék akciókról: rögtön megtudja, ha a teákat átmenetileg kedvezményes áron kaphatja meg.
  • Beszámolunk azokról a cukorbetegeknek szervezett rendezvényekről, melyeken a Diabess csapat részt vesz, vagy Szabó Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta előadást tart.
  • A Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokról színes helyszíni tudósítással jelentkezünk majd. A fesztiválon a cukorbetegeknek egy külön helyszínt hozunk létre, a Diabess sátrat, ahol ingyenes vércukormérés és Soltész Erzsébet dietetikus táplálkozási tanácsadása is várja az érdeklődőket.

 

Ha kíváncsivá tettük, kattintson az alábbi képre, és csatlakozzon a Diabess Facebook oldal kedvelőihez!

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom