Gyógynövényteák kedvezményesen cukorbetegeknek

Közeledik november 14., a Diabétesz Világnap. Ilyenkor még több figyelem irányul a cukorbetegekre, így mi is összegyűjtöttük cukorbeteg olvasóinkat leginkább érintő információkat. Mivel Gyuri bácsi szívügyének tartja a cukorbetegekre való odafigyelést, a Györgytea igyekszik a cukorbetegek kedvében járni, és egy akciós ajánlattal szeretné könnyebbé tenni hétköznapjaikat:

Kedves érdeklődők! A Fekete áfonyaleveles teakeverék valamint az 50 és a 100 g-os Diabess-Györgytea promóciós készlet is elfogyott. Az akció véget ért.

Mit kell tudni a Györgytea cukorbetegeknek ajánlott teáiról?

Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes keverékteáját, a Diabess-Györgyteát már több ezer cukorbeteg használja. Ez egy olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, mely a kezdődő cukorbetegség melléktüneteinek enyhítését természetes úton éri el, kizárólag olyan gyógynövényes összetevők segítségével, melyek hatását népgyógyászati tapasztalatok is igazolják.  Biztonságosan fogyasztható, ismert mellékhatása nincs: gyógyszer és inzulin mellett is szedhető.

A Fekete áfonyaleveles teakeveréket azoknak a cukorbetegeknek ajánljuk, akik epekővel is küzdenek vagy vérhígítót szednek. Összetétele nagyon hasonló a Diabess-Györgyteáéhoz, a legfontosabb különbség az, hogy míg a Diabessben epeműködést serkentő gyógynövények vannak, így epekövesek nem fogyaszthatják, a Fekete áfonyaleveles teakeveréket kifejezetten az epeproblémával küzdő fogyasztók igényeihez igazították.

Hol kaphatók az akcióban résztvevő termékek?

Az akciós, 20%-kal olcsóbb 50 és 100 grammos Diabess-Györgytea és a 50 grammos Fekete áfonyaleveles teakeverék megvásárolható a Györgytea mintaboltokban és viszonteladóknál, valamint a Györgytea webáruházban. Az akció 2018.10.29 – 11.30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció alkalmával egy vásárló bármennyi terméket vásárolhat több alkalommal is, a készlet erejéig. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg a Györgytea boltok tanácsadóit.

Az Egy Csepp Világnapra invitáljuk olvasóinkat – november 11. 10.00-18.00 Millenáris B épület

Minden kedves olvasónk figyelmét szeretnénk felhívni a cukorbetegeknek ajánlott Egy Csepp Világnapra, mely egy nagyszabású családi egészségnap színes programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, ingyenes mérésekkel, gyerekműsorokkal. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által szervezett rendezvényen megtalálhatják a Diabess-Györgytea standot is, ahol képzett, tapasztalt szakemberek végeznek alapos, személyre szóló tanácsadást, és természetesen a cukorbetegeknek ajánlott Györgytea termékek is kedvezményes áron kaphatók. A rendezvényen Gyuri bácsi és Lopes-Szabó Zsuzsa is tartanak előadást.
www.egycseppvilagnap.hu

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom