Hasznos tartalommal bővül a diabess.hu felülete, „Alapvető kérdések a cukorbetegségről” címmel

Hogyan kell helyesen mérnem a vércukorszintet? Mivel helyettesíthetem a cukrot a cukorbeteg étrendben? Mennyi a normál vércukorszint éhgyomorra és étkezés után? Csak néhány azok közül a kérdések közül, amelyekkel egy cukorbetegnek szembesülnie kell nap mint nap. A válaszokat sokszor és sok helyen kell keresgélni.

A Diabess Györgytea munkatársai összegyűjtötték és Soltész Erzsébet dietetikus, a diabess.hu szakírója segítségével megválaszolták az Önök által leggyakrabban feltett alapkérdéseket. Így nem kell tovább keresgélni az interneten, különböző oldalakról összeszedni az válaszokat, hisz mostantól egy helyen megtalálhatnak minden szükséges információt a cukorbetegségről.

Az  „Alapvető kérdések a cukorbetegségről” menüpontban az alábbi témakörökben tájékozódhatnak:

  • Táplálkozás
    Itt sok hasznos információt találnak arról, hogy a cukorbetegnek mit kell figyelembe vennie étrendje kialakításakor, például, hogy mit, mikor és hogyan ehet.
  • Cukorbetegség: Tünetek, típusok
    Itt a cukorbetegség alapkérdéseiről esik szó. A betegség kialakulásáról, kezdeti és későbbi tüneteiről, valamint a terhességi cukorbetegséget érintő témákról olvashatunk.
  • Vércukorszint
    Ebben a részben a vércukorszinttel, annak mérésével kapcsolatos kérdésekre kaphatnak választ.
  • Testmozgás
    A cukorbetegség és a testmozgás kapcsolatát érintő kérdéseket gyűjtöttük itt össze, például, hogy mennyit és hogyan mozogjon a cukorbeteg.
  • Cukorbeteg eszközök
    A cukorbetegség kontrollálásához rendelkezésre álló két eszköz, az inzulinpumpa és a vércukormérő szenzor. Működésükről itt olvashatunk.
  • Jogi kérdések a cukorbetegség kapcsán
    Milyen tb-támogatás, adókedvezmény, illetve szociális juttatás illeti a cukorbetegeket? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat ebben a témában is.

 

Bízunk benne, hogy Önök is hasznosnak találják majd kérdésgyűjteményünket, és megtalálják benne azokat a válaszokat, melyek könnyebbé tehetik mindennapjaikat.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom