Indul a májusi Diabess-Györgytea és Fekete áfonyaleveles teakeverék akció

Ahogy azt már a hűséges Györgytea vásárlók megszokhatták, a május mindig a cukorbetegekről szól.
Ilyenkor Gyuri bácsi cukorbetegeknek ajánlott gyógynövényteái, a Diabess-Györgytea és az epeproblémákkal küzdő cukorbetegeknek kifejlesztett Fekete áfonyaleveles teakeverék egyaránt kedvezményes áron szerezhető be. Mindkét tea olyan gyógynövényekből áll, melyek segíthetnek stabilizálni a vércukorszintet, valamint enyhíthetik a cukorbetegség kellemetlen tüneteit és szövődményeit.

Nyáron elvileg könnyebb betartani a cukorbetegek számára előírt diétát, hiszen több a friss zöldség és gyümölcs, és egyszerűbb a mozgást is beilleszteni a mindennapokba. De őszintén szólva könnyebb elcsábulni is, hiszen itt a nyaralások, utazások, a kerti sütögetések időszaka is. Ezzel a promócióval a Györgytea abban szeretne segíteni, hogy a cukorbetegek nyáron is tudatosan figyeljenek oda egészségükre.

Ha ön vagy valamelyik családtagja cukorbeteg, töltse fel gyógynövénytea-készleteit a nyárra!

Ha az akciós időszakban két vagy több darab 50 vagy 100 grammos Diabess-Györgyteát vagy 50 grammos Fekete áfonyaleveles teakeveréket (Epebarát cukorteát) vásárol, 20%-kal alacsonyabb a termékek ára. Az akció május 2-ától a készlet erejéig tart. 

Kedves érdeklődők! Az akció lezárult. 

A Diabess-Györgytea és a Fekete áfonyaleveles teakeverék egyaránt olyan gyógynövényekből áll, melyeket a népi gyógyászat régóta használ a cukorbetegség kezelésére. Ezek a teakeverékek kezdődő cukorbetegség esetén segíthetnek a legtöbbet, mert az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére szolgálnak. Rendszeres fogyasztásukkal a cukorbetegség tünetei és szövődményei hatékonyan csökkenthetők. A Diabess-Györgytea az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével került forgalomba, hatását népgyógyászati tapasztalatok támasztják alá. Mindkét tea 100%-ban gyógynövényes összetételű, vagyis semmilyen szintetikus adalékanyag nincsen bennük.

 

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom