Indul a novemberi Diabess promóció

A Diabétesz Világnapot minden évben november 14-én – Frederick Banting, a cukorbetegség felfedezőjének születésnapján – ünnepeljük. A november hagyományosan a cukorbetegek hónapja, melyet a Györgytea egy kedvező promóciós ajánlattal szokott összekötni, hogy megkönnyítse a cukorbetegek hétköznapjait.

Idén még egy újdonsággal találkozhatnak a vásárlók: mostantól kezdve letölthető Cukorbeteg kisokos jár ajándékba minden cukorbetegeknek!

Ez az online kiadvány összefoglalja a cukorbetegek számára legfontosabb információkat az ajánlott vizsgálatokról, a vércukormérésről, a szénhidrátszámításról, a megfelelő diétáról és a cukorbetegeknek javasolt mozgásformákról. Így akár a frissen diagnosztizált cukorbetegek számára is egy olyan tudásanyagot biztosít, mellyel sokkal magabiztosabban, tudatosabban tarthatják kézben a cukorbetegséget.

Kedves érdeklődők! Az akció lezárult. 

A 2019-es Györgytea promóciós ajánlat pedig a következő: november 1-jétől november 30-ig 20%-kal olcsóbban vásárolható meg a cukorbetegeknek ajánlott 100 és 50 g-os Diabess-Györgytea és Fekete áfonyaleveles teakeverék.

  • Az 50 g-os Diabess-Györgytea ára 2200 Ft helyett az akció ideje alatt csak 1760 Ft
  • A 100 g-os Diabess-Györgytea ára 4000 Ft helyett az akció ideje alatt csak 3200 Ft 
  • Az 50 g-os Fekete áfonyaleveles teakeverék ára 2200 Ft helyett az akció ideje alatt csak 1760 F
  • A 100 g-os Fekete áfonyaleveles teakeverék ára 4000 Ft helyett az akció ideje alatt csak 3200 Ft 

Kinek ajánljuk a Diabess-Györgyteát?

Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes keverékteáját, a Diabess-Györgyteát már több ezer cukorbeteg használja. Ez egy olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, mely a kezdődő cukorbetegség melléktüneteinek enyhítését természetes úton éri el, kizárólag olyan gyógynövényes összetevők segítségével, melyek hatását népgyógyászati tapasztalatok is igazolják (gyermekláncfű gyökér, csalánlevél, közönséges orbáncfű virágos hajtás, fekete áfonyalevél, mezei katáng-gyökér). Biztonságosan fogyasztható, ismert mellékhatása nincs: gyógyszer és inzulin mellett is szedhető. 50 és 100 grammos kiszerelésben kapható.

Kinek ajánljuk a Fekete áfonyaleveles teakeveréket?

A Fekete áfonyaleveles teakeveréket azoknak a cukorbetegeknek ajánljuk, akik epekővel is küzdenek vagy vérhígítót szednek. Összetétele hasonló a Diabess-Györgyteáéhoz, a legfontosabb különbség az, hogy míg a Diabessben epeműködést serkentő gyógynövények vannak, így epekövesek nem fogyaszthatják, a Fekete áfonyaleveles teakeveréket kifejezetten az epeproblémával küzdő fogyasztók igényeihez igazították (fekete áfonyalevelet, csalánlevelet, diófalevelet, erdei szederlevelet tartalmaz). Újdonságként a közelmúltban megjelent a gazdaságosabb kiszerelésű, 100 g-os Fekete áfonyaleveles teakeverék is. A Györgytea novemberi akciója mindkét kiszerelésre vonatkozik.

Hol kaphatók az akcióban részt vevő termékek?

Az akciós, 20%-kal olcsóbb Diabess-Györgytea és Fekete áfonyaleveles teakeverék megvásárolható a Györgytea mintaboltokban és viszonteladóknál, valamint a Györgytea webáruházban. Az akció 2019.11.01 és 11.30 között érvényes. Az akció alkalmával egy vásárló bármennyi terméket vásárolhat több alkalommal is, a készlet erejéig. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg a Györgytea boltok tanácsadóit.

Az Egy Csepp Világnapra invitáljuk olvasóinkat

2019. november 17. 10.00-18.00 Millenáris (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

Minden kedves olvasónk figyelmét szeretnénk felhívni a cukorbetegeknek ajánlott Egy Csepp Világnapra is, mely egy nagyszabású családi egészségnap színes programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, ingyenes mérésekkel, gyerekműsorokkal. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által szervezett rendezvényen november 17-én a Millenárisban megtalálhatják a Diabess-Györgytea standot is, ahol képzett szakemberek végeznek alapos, személyre szóló gyógynövényes tanácsadást, és természetesen a cukorbetegeknek ajánlott teák is kedvezményes áron kaphatók.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom