Karácsonyi ajándékcsomagok cukorbetegeknek

A karácsonyi készülődés egyik legszebb része az ajándékok keresgélése, de néha tanácstalanok vagyunk, minek is örülnének igazán szeretteink. A cukorbetegség ma Magyarországon annyira elterjedt, hogy szinte mindenki érintett személyesen vagy barátain, családtagjain keresztül. Ha szeretne olyan ajándékot adni egy cukorbeteg családtagjának vagy ismerősének, mely őszinte örömet okoz, és a megajándékozott egészségét is védi, ne töprengjen tovább, hanem bízza magát a Györgytea szakértő csapatára!

A karácsonyi csomagokban a cukorbetegség tüneteit és szövődményeit enyhítő Diabess-Györgytea vagy a Feketeáfonyaleveles teakeverék található (mely epeproblémákkal küzdő cukorbetegeknek ajánlott). A teakészítést megkönnyítendő, 2 csomag papír teafilter is helyet kapott az ajándékcsomagban. Az összeállítást Gyuri bácsi egyik legnépszerűbb élvezeti teája, a Bükki varázs teszi teljessé. Mivel a Györgytea elkötelezett a gyógynövényes ismeretterjesztéssel kapcsolatban, ezekben a cukorbetegeknek szánt karácsonyi csomagokban most található egy nagyon informatív és gazdagon illusztrált gyógynövényhatározó is, Lopes-Szabó Zsuzsa legfrissebb könyve, a Gyógynövények a zsebemben. Ebben a kiadványban azokról a gyógynövényekről is olvashat, melyekből Gyuri bácsi teái készülnek.

A cukorbetegeknek ajánlott karácsonyi ajándékcsomagok december 1-jétől 31-ig megvásárolhatók a Györgytea mintaboltokban és a Györgytea webáruházban.

1. Diabess karácsonyi csomag

A csomag tartalma: 1 db 100 grammos Diabess-Györgytea, 1 db Bükki varázs, Gyógynövények a zsebemben c. könyv, 2 csomag papír teafilter díszcsomagolásban, piros szalaggal átkötve, környezetbarát jutazsákban, üdvözlőkártyával.
Ára: 7 000 Ft helyett 5 800 Ft. Kapható a Györgytea webáruházban.
A promóció lezárult.

2. Fekete áfonyaleveles teakeverék karácsonyi csomag

A csomag tartalma: 1 db 100 grammos Fekete áfonyaleveles teakeverék, 1 db Bükki varázs, Gyógynövények a zsebemben c. könyv, 2 csomag papír teafilter díszcsomagolásban, piros szalaggal átkötve, környezetbarát jutazsákban, üdvözlőkártyával.
Ára: 7 000 Ft helyett 5 800 Ft. Kapható a Györgytea webáruházban.
A promóció lezárult.

Ingyen letölthető Cukorbeteg-kisokos c. e-book

Figyelem: egy kattintással letöltheti az ingyenes, Cukorbeteg-kisokos c. e-bookot, melyben praktikus vércukormérési és szénhidrátszámítási tippekkel, táplálkozási tanácsokkal, kreatív mozgásjavaslatokkal szeretnénk minden érintettnek segítségére lenni!

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom