Májusban ismét Diabess-Györgytea akció

A Györgyteánál mára hagyománnyá vált, hogy évente két alkalommal, májusban és novemberben egy akcióval hívjuk fel a figyelmet a cukorbetegség kezelésének fontosságára.

A 2021-es májusi promóció során nemcsak kedvezményes áron töltheti fel Diabess-Györgytea készletét, de ajándékot is kaphat a szálas kiszerelésű termékek mellé.

2021 május Diabess promóció

Az akció részletei:

Kinek ajánljuk a Diabess-Györgyteát?

Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes teáját, a Diabess-Györgytea teakeveréket már több ezer cukorbeteg használja. Ez egy olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, mely a kezdődő cukorbetegség tüneteinek enyhítését természetes úton éri el, kizárólag olyan gyógynövények (gyermekláncfű gyökér, csalánlevél, közönséges orbáncfű virágos hajtás, feketeáfonya-levél, mezei katáng gyökér) segítségével, melyek jótékony hatását népgyógyászati tapasztalatok is igazolják. Biztonságos, ismert mellékhatása nincs, inzulin és más gyógyszer alkalmazása mellett is fogyasztható. 50 és 100 grammos kiszerelésben és filteres változatban is kapható.

A Diabess-Györgyteát nem tanácsos fogyasztani epeköves cukorbetegeknek, mivel a cukorbetegség igen gyakran társul epekővel! Az epeköves cukorbetegek számára Gyuri bácsi összeállított egy olyan keveréket, melyet ők is bátran ihatnak. Ezért számukra a  Fekete áfonyaleveles teakeveréket (Epebarát cukortea) ajánljuk, mely olyan növényekből áll, melyek anélkül csökkentik a vércukorszintjét, hogy emelnék az epeváladék termelését.

Kinek ajánljuk a Fekete áfonyaleveles teakeveréket?

A Fekete áfonyaleveles teakeveréket azoknak a cukorbetegeknek ajánljuk, akik epekővel is küzdenek vagy vérhígítót szednek. Összetétele hasonló a Diabess-Györgyteáéhoz, a legfontosabb különbség az, hogy míg a Diabess-Györgyteában epeműködést serkentő gyógynövények vannak, így epekövesek nem fogyaszthatják, a Fekete áfonyaleveles teakeveréket kifejezetten az epeproblémával küzdő fogyasztók igényeihez igazítottuk (feketeáfonya-levelet, csalánlevelet, diófalevelet, erdeiszeder-levelet tartalmaz). A Györgytea májusi akciója az 50 és a 100 grammos kiszerelésre is vonatkozik.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom