Nem akarok cukorbeteg lenni!

cbe-2014-3Lopes-Szabó Zsuzsa a Cukorbetegek Világnapja rendezvényén tartott előadást. Gyuri bácsi lánya a cukorbetegségre való gyógynövényekről beszélt.

November 15-én Budapesten a Lurdy házban tartotta megszokott cukorbeteg rendezvényét a Cukorbetegek Budapesti Egyesülete, amin hagyományosan a Diabess-Györgytea is részt vett előadással, kiállítással.

Idén a fenti címmel tartott előadást Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta, gyógynövény szakértő.

A több száz cukorbeteg előtt arról beszélt, hogyan lehet megelőzni a cukorbetegséget és hogyan lehet a kezdődő diabéteszt helyes életmóddal, gyógynövényekkel visszafordítani. Az előadás első részében arról mesélt, hogyan kezdődött édesapja, Szabó Gyuri bácsi sikertörténete a híressé vált „cukorteával”, a Györgyteával. Ezután azokat a gyógynövényeket ismertette, melyek pozitív hatással vannak a cukorbetegségre. Kiemelte többek között a gyermekláncfű, az áfonyalevél- és termés, a csalánlevél, az erdei szederlevél és a katánggyökér vércukorszint csökkentő tulajdonságát.

Az előadás után kérdésekre válaszolt: mindenki ihatja-e a Diabess-Györgyteát, hogyan kell gyógyszer illetve inzulin mellett fogyasztani. Lopes-Szabó Zsuzsa elmondta, epeköves és Syncumart szedő, valamint várandós kismama nem ihatja, egyébként nyugodtan lehet a gyógyszer mellé kiegészítő terápiaként inni a teakeveréket.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom