Ha november, akkor Diabess-Györgytea akció

1991-ben tartották meg első alkalommal a Cukorbetegség világnapját a Nemzetközi Diabetes Szövetség, illetve az Egészségügyi Világszervezet kezdeményezésére. Azóta szól a diabéteszről minden év november 14-e, amely Frederick Banting, az inzulin felfedezőjének születésnapja.
Immár hagyomány, hogy ebből az alakalomból novemberben különleges akcióval kedveskedik a Györgytea a cukorbetegeknek.
Fontos, hogy a karácsony előtti nagy készülődésben se felejtkezzen el cukorbetegségéről és töltse fel Diabess-Györgytea készletét kedvezményesen.

Az akció részletei:

Kinek ajánljuk a Diabess-Györgyteát?

Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes keverékteáját, a Diabess-Györgyteát és a Dia-bess filteres teakeveréket már több ezer cukorbeteg használja. Ez egy olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, mely a kezdődő cukorbetegség melléktüneteinek enyhítését természetes úton éri el, kizárólag olyan gyógynövényes összetevők segítségével, melyek hatását népgyógyászati tapasztalatok is igazolják (gyermekláncfű gyökér, csalánlevél, közönséges orbáncfű virágos hajtás, feketeáfonya-levél, mezeikantáng-gyökér). Biztonságosan fogyasztható, ismert mellékhatása nincs, inzulin és más gyógyszer alkalmazása mellett is szedhető. 50 és 100 grammos kiszerelésben is kapható.

Kinek ajánljuk a Fekete áfonyaleveles teakeveréket?

A Fekete áfonyaleveles teakeveréket azoknak a cukorbetegeknek ajánljuk, akik epekővel is küzdenek vagy vérhígítót szednek. Összetétele hasonló a Diabess-Györgyteáéhoz, a legfontosabb különbség az, hogy míg a Diabessben epeműködést serkentő gyógynövények vannak, így epekövesek nem fogyaszthatják, a Fekete áfonyaleveles teakeveréket kifejezetten az epeproblémával küzdő fogyasztók igényeihez igazították (feketeáfonya-levelet, csalánlevelet, diófalevelet, erdeiszeder-levelet tartalmaz). A Györgytea novemberi akciója az 50 és a 100 grammos kiszerelésre is vonatkozik.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom