Gyakran ismételt kérdések

A Gyuri bácsi által összeállított Diabess-Györgytea egy régi népgyógyászati recept továbbfejlesztett változata, amely jótékonyan befolyásolja a cukorbetegek fizikai és lelki állapotát. Csökkentheti a cukorbetegség okozta kellemetlen tüneteket, megállíthatja a cukorszint folyamatos emelkedését, és ezáltal csökkentheti a szövődmények kialakulásának kockázatát. A tea segíthet rendben tartani az emésztést, enyhíti a nyugtalanságot, védi az ereket, segít a normális vesefunkciók fenntartásában.

Az a tapasztalat, hogy nem mindig van szükség napi egy csésze Diabess tea elfogyasztására, vércukorszinttől függ, hogy mennyit kell inni belőle. Ajánlott fogyasztása a gyógyszer és a diéta melletti éhgyomri cukorszint figyelembevételével:
8 mmol/l-ig: minden másnap ebéd vagy vacsora után egy adag
12 mmol/l-ig: mindennap ebéd vagy vacsora után egy adag
12 mmol/l fölött: mindennap ebéd és vacsora után egy-egy adag

A fogyasztásban nem szükséges szünetet tartani, de az adagoláson lehet változtatni, ha a vércukorszint változik. Nincs arra nézve bizonyíték, hogy bármilyen káros hatása lenne a tea huzamos ideig történő fogyasztásának. Az viszont gyakran előfordul, hogy ha abbahagyják a teaivást, rosszabbodik a beteg állapota, visszatérnek a cukorbetegséggel járó kellemetlen tünetek.

Diétázó, tablettát szedő és inzulinnal kezelt betegek egyaránt fogyaszthatják a Diabess teát az orvos által előírt terápia változtatása nélkül.

Ha nincs idejük reggel elkészíteni a cukorbetegség elleni teát, készítsék el este, tegyék hűtőszekrénybe, reggel langyosítsák meg, és úgy igyák. Ha napközben nem tudnak friss teát készíteni, a reggel elkészített adagot vigyék magukkal termoszban, kulacsban, műanyag flakonban. Sokkal jobb, ha előre elkészített teát isznak, mintha semmilyet.

Epekő esetén és erős vérhígító gyógyszerek mellett (pl. Syncumar, Marfarin) a Diabess tea nem fogyasztható. Ilyen esetekben a Fekete áfonyaleveles teakeveréket ajánljuk inni.

A teakeverék fogyasztása lassítja a szénhidrát felszívódását, ezért fontos, hogy a teát közvetlenül a főétkezés után fogyasszuk el 5 percen belül.

12 éven aluli gyermekeknek nem javasoljuk a tea fogyasztását az orvos megkérdezése nélkül.

Várandós kismamáknak vagy szoptatós anyukáknak nem javasoljuk a tea fogyasztását az orvos megkérdezése nélkül.

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom