Idén is megrendezésre kerül a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű háziverseny

Fűszeres sütőtökös ricotta torta

A 2020-as győztes, Szántó Éva által készített Fűszeres-sütőtökös ricotta torta

Hobbicukrászok figyelem!

Elindult a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny, értékes díjakért

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a Magyarország Cukormentes Tortája program részeként a profi cukrászok versenye mellett ebben az évben is meghirdette a háziversenyt, melyre otthon sütő hobbicukrászok és háziasszonyok nevezését várják. A beérkezett tortareceptekből 10 kerül a döntőbe, melyek közül a zsűri kiválasztja az idei győztest.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. szeptember 10.

A háziverseny célja olyan egészséges torta megalkotása, illetve díjazása, amely kedvező szénhidrát- és kalóriaértékeinek köszönhetően akár egy cukorbeteg étrendjébe is beilleszthető. A program azoknak is szól, akik szeretik a finomságokat, de fontos számukra, hogy amit elfogyasztanak, ne hozzáadott cukorral és finomított fehér liszttel készüljön.

Lopes-Szabó Zsuzsa a különdíjjal 2020-ban

Lopes-Szabó Zsuzsa a különdíjjal 2020-ban

A verseny fődíja a Beurer Medical Hungary Health Manager csomagja.
A legkreatívabb recept megalkotója a 77 Elektronika Kft. ajándékcsomagját kapja.
A Diabess-Györgytea különdíjat ajánl fel a legjobb gyógynövényes receptért. Ezen kívül a verseny 10 döntősét gyógyteát is tartalmazó egészség-ajándékcsomaggal jutalmazza.

A nevezők számára az alapítvány összeállított egy ajánlott alapanyaglistát, melyet a versenykiírással együtt bárki megtalál az egycseppfigyelem.hu  oldalon. Az alapítvány honlapján az előző évek valamennyi győztes tortájának receptje elérhető.

Lehoczky Tímea és Egy szelet barack elnevezésű, különdíjas tortája

Lehoczky Tímea és Egy szelet barack elnevezésű, különdíjas tortája

Tavaly a budapesti Lehoczky Tímea hobbicukrász által készített, az Egy szelet barack névre keresztelt torta nyerte el a Diabess-Györgytea különdíját. A tortában két gyógynövény, a csipkebogyó és a menta is megtalálható volt. Mivel a cég különdíjának odaítélésekor fontos szempont, hogy az összetevők között szerepeljen gyógynövény is.

A teljes versenykiírás itt elérhető:

https://egycseppfigyelem.hu/programjaink/magyarorszag-cukormentes-tortaja/a-verseny/

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom