Magyarország cukormentes tortája 2020 – Háziverseny Hobbicukrászoknak

A Diabess-Györgytea 2018 májusától működik együtt az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal, hiszen a cél közös, a cukorbetegséggel kapcsolatos ismeretterjesztés, valamint az, hogy a cukorbetegek is teljes életet élhessenek.

Magyarország cukormentes tortája 2020 – Háziverseny Hobbicukrászoknak

Kónya Mártonné Eta a 2019-es verseny különdíjasa, Szabó- Lopes Zsuzsanna, Erős Antónia és Bechmann György

A háziverseny célja olyan egészséges, alacsony szénhidrát- és energiatartalmú torta megtalálása, amely hozzáadott cukor és fehér liszt nélkül készül. Magyarországon legalább másfél millió embert érint a diabétesz: számukra nem javasolt a hozzáadott cukorral készült édességek fogyasztása.

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny azonban nem csak a cukorbetegeknek kínál alternatívát, hanem azoknak is, akik szeretik az édességet, de fontos számukra, hogy amit esznek, ne cukorral és finomított fehér liszttel készüljön.

A nevezés díjtalan, egy pályázó egy tortával nevezhet. A nevezési határidő: 2020. június 30.

A beküldött receptek és fotók alapján a zsűri kiválaszt 10 tortát, amelyeket előreláthatóan augusztus végén, szeptember elején mutatnak be készítőik a döntőbizottság előtt. A zsűri tagjai között lesz immár harmadik alkalommal Lopes-Szabó Zsuzsa is, aki a legfinomabb, gyógynövény felhasználásával alkotott torta különdíját adja át.

A verseny további részleteiről az alábbi linken olvashat többet: link

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom