Megújult a Diabess.hu weboldal!

Kedves Olvasóink!

Most igazán jó hírrel szolgálhatunk! Ahogy látják, a Diabess.hu oldalt új ruhába öltöztettük, látványosan megújítottuk, felfrissítettük. Célunk az volt, hogy mobilon is kényelmesen lehessen rajta böngészni, hiszen tudjuk, hogy hétről-hétre egyre többen nézik telefonon is az oldalunkat, és bizony, a pici betűkkel nem lehetett könnyű megbirkózni. Itt volt az ideje, hogy reszponzív oldalra váltsunk: örömmel jelenthetjük, hogy végre mobilon és tableten is egyaránt teljes felhasználói élményt nyújt a Diabess.hu oldal.

Fő feladatunknak továbbra is azt tekintjük, hogy hasznos ismeretekkel szolgáljunk Gyuri bácsi, a bükki füvesember szabadalma, a 100%-ban gyógynövényekből készült Diabess-Györgytea iránt érdeklődők számára. Gyuri bácsi a cukorbetegek sorsát különösen a szívén viseli, és szeretné a hétköznapjaikat is megkönnyíteni: mi ezt az üzenetet szeretnénk minél több érintettnek eljuttatni.

Fogadják a megújult Diabess.hu oldalt szeretettel! Örömteli böngészést, olvasgatást kívánunk!

diabess_mobilneze

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom