Most Ön is megtudhatja, ki készítette el 2021-ben Magyarország cukormentes tortáját

Idén is megrendezésre került a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű verseny, ahol immáron második alkalommal jutalmazzuk különdíjjal a legjobb, gyógynövényekkel készült torta megalkotóját.

A győztes és a különdíjasok nevét augusztus 3-án, a Parlament Vadásztermében tartott sajtótájékoztatón jelentették be, a Magyarország Tortája és a Szent István-napi kenyér versenyek eredményhirdetésével együtt.

Beszterce rózsája, Magyarország Cukormentes Tortája 2021

Beszterce rózsája, Magyarország Cukormentes Tortája 2021

Az idei győztes alkotás a Beszterce rózsája lett, melyet a tápiószecsői Hisztéria Cukrászda cukrászmestere, Füredi Krisztián készített. A sütemény hozzáadott cukrot nem tartalmaz, ízvilágát a sárgabarack adja. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval.

Erdei Nimfa, a legjobb gyógyhatású alapanyagot tartalmazó torta

Erdei Nimfa, a legjobb gyógyhatású alapanyagot tartalmazó torta

2021-ben a legjobb gyógyhatású alapanyaggal készült tortáért a Diabess Kft. különdíját a Vanília & Gelarto Cukrászda cukrásza, Karikó Orsolya kapta, az Erdei Nimfa nevű tortájával. A tortában található cékla, bodza és köles, mind olyan alapanyag, mellyel különdíjasunk méltán érdemelte ki az elismerést, ami egy 50 000 Ft értékű Györgytea vásárlási utalvány. A díj mellé járó oklevelet Lopes-Szabó Zsuzsanna adta át.

Lopes-Szabó Zsuzsa átadja a különdíjat a torta készítőjének

Lopes-Szabó Zsuzsa átadja a különdíjat a torta készítőjének

Lopes-Szabó Zsuzsa és Erős Antónia a sajtótájékoztatón

Lopes-Szabó Zsuzsa és Erős Antónia a sajtótájékoztatón

A Magyarország Tortája verseny idei győztese a Habcsók cukrászda színeiben induló Fodor Sándor lett, Napraforgó elnevezésű alkotásával.

Szintén a Parlamentben hirdették ki az Év Kenyerét. Az idei Szent István-napi kenyér a solymári Hell pékség által készített Solymár Gyöngye hagyományos búzakenyér lett.

Gratulálunk a győzteseknek!

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom