A Diabess-Györgytea

A Diabess-Györgytea története

Szabó Gyuri bácsi, a Diabess-Györgytea feltalálója

Szabó Gyuri bácsi a családjávalÉl valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, Szabó György, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat.

Nagymamájától, a városszéli kis közösség mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való, hol kell szedni, mire kell használni. A bölcs nagymama azután maga is tanította az örökmozgó, élénk eszű, folyton kíváncsi kisunokát mindarra, amit ő is a nagymamájától tanult.

 

Szabó György füvesember azon kevesek közé tartozik, akik nemcsak ismerik, hanem értő kezekkel használják is a természet kincseit. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, betegségre adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek.

A nagy tudású nagymama több receptet is hagyott unokájára különböző betegségre, köztük a cukorbetegségre is. Ahogy elmesélte, ő is a nagyanyjától „örökölt” egy pár összetételt, tapasztalatból javított egy-kettőn.

A cukorbetegség kezelése gyógynövényekkel

Szabadalom Lassan 20 éve, hogy Gyuri bácsi összetalálkozott egy gyerekkori barátjával, aki idősebb korára cukorbeteg lett, és ekkor eszébe jutott a régi, elfelejtett recept. Kérésére adott neki a gyógyfüvekből egy pár adagra valót, amit az el is vitt, és elkezdett inni. Néhány hét múlva örömmel újságolta, hogy sokkal jobban érzi magát, alig tartja a diétát, és mégis rendben van a cukorszintje. Már a szomszédnak is adott a cukorbetegség elleni teából, úgyhogy újabb adagra volna szüksége.

Néhány hónapon belül kiderült, hogy a régi recept ma is jól működik, egyre többen kezdték keresni a füvesember kiváló teáját. Hogy sok emberhez eljuthasson ez a tea, Gyuri bácsi szabadalmaztatta a cukorbetegség elleni teakeverék összetételét. Így született meg a vércukorszintet csökkentő magyar szabadalom, melyet 1999. június 3-án bejegyzett a Magyar Szabadalmi Hivatal. Azóta ez a teakeverék mind magyar, mind nemzetközi szabadalmi védettséget élvez.

Hogy pedig igazi termék legyen belőle, melyet bárki megvásárolhat a patikában, 2006-ban az Országos Gyógyszerészeti Intézet törzskönyvezte a Györgyteát Diabess-Györgytea néven.

Diabétesz kezelése: csak természetes összetevők segítségével

Szabó Gyuri bácsi a virágokkalSzabó Gyuri bácsi cukorbetegség elleni teája csak gyógynövényeket tartalmaz, mint a gyermekláncfű gyökér, a csalánlevél, a közönséges orbáncfű virágos hajtás, fekete áfonyalevél és a mezei katáng gyökér.

A Diabess-Györgytea enyhíti a cukorbetegség melléktüneteit és szövődményeit. Minden cukorbeteg diéta hatékony segítője. Ismert mellékhatása nincs.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

Megújult a Györgytea mobilapp!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapp, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük.

Image
 
Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom