A Diabess-Györgytea története

Szabó Gyuri bácsi, a Diabess-Györgytea feltalálója

Szabó Gyuri bácsi a családjávalÉlt valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, Szabó György, aki úgy ismerte a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járta az erdőket, gyűjtötte a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárták neki titkukat.

Nagymamájától, a városszéli kis közösség mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való, hol kell szedni, mire kell használni. A bölcs nagymama azután maga is tanította az örökmozgó, élénk eszű, folyton kíváncsi kisunokát mindarra, amit ő is a nagymamájától tanult.

Szabó György füvesember azon kevesek közé tartozott, akik nemcsak ismerték, hanem értő kezekkel használták is a természet kincseit. Több mint 150-féle gyógynövényt ismert és alkalmazott. Gyógyteái számtalan bajra, betegségre adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve.

A nagy tudású nagymama több receptet is hagyott unokájára különböző betegségre, köztük a cukorbetegségre is. Ahogy elmesélte, ő is a nagyanyjától „örökölt” egy pár összetételt, tapasztalatból javított egy-kettőn.

A cukorbetegség kezelése gyógynövényekkel

SzabadalomTöbb, mint 20 éve már annak, hogy Gyuri bácsi összetalálkozott egy gyerekkori barátjával, aki idősebb korára cukorbeteg lett, és ekkor eszébe jutott a régi, elfelejtett recept. Kérésére adott neki a gyógyfüvekből egy pár adagra valót, amit az el is vitt, és elkezdett inni. Néhány hét múlva örömmel újságolta, hogy sokkal jobban érzi magát, alig tartja a diétát, és mégis rendben van a cukorszintje. Már a szomszédnak is adott a cukorbetegség elleni teából, úgyhogy újabb adagra volna szüksége.

Néhány hónapon belül kiderült, hogy a régi recept ma is jól működik, egyre többen kezdték keresni a füvesember kiváló teáját. Hogy sok emberhez eljuthasson ez a tea, Gyuri bácsi szabadalmaztatta a cukorbetegség elleni teakeverék összetételét. Így született meg a vércukorszintet csökkentő magyar szabadalom, melyet 1999. június 3-án bejegyzett a Magyar Szabadalmi Hivatal. Azóta ez a teakeverék mind magyar, mind nemzetközi szabadalmi védettséget élvez.

Diabétesz kezelése: csak természetes összetevők segítségével

Szabó Gyuri bácsi a virágokkalSzabó Gyuri bácsi cukorbetegség elleni teája csak gyógynövényeket tartalmaz, mint a gyermekláncfű gyökér, a csalánlevél, a közönséges orbáncfű virágos hajtás, fekete áfonyalevél és a mezei katáng gyökér.

A Diabess-Györgytea enyhíti a cukorbetegség melléktüneteit és szövődményeit. Minden cukorbeteg diéta hatékony segítője. Ismert mellékhatása nincs.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom