Mostantól filteres kiszerelésben is elérhető a Diabess teakeverék!

Lassan 30 év telt el azóta, amióta Gyuri bácsi egy kedves cukorbeteg barátjának öt gyógynövény felhasználásával összeállította a Diabess-Györgytea teakeveréket. A gyógynövények áldásos hatásának köszönhetően azóta több ezer cukorbeteg mindennapjait teszi könnyebbé és élhetőbbé a termék.

Egy diabéteszes betegnek nagyon sok mindenre kell figyelnie mindennapjai során: vércukorszintmérés, a diéta betartása, megfelelő mozgás, a stressz kiiktatása és mindezek mellett kontroll és önuralom. A Diabess ezen szeretne most kicsit könnyíteni. A vásárlóktól sokszor jött olyan visszajelzés, hogy praktikusabb lenne a szálas tea mellett valamilyen más megoldás, amit hétköznapjaikba be tudnak illeszteni: nem mindenki számára praktikus elkészíteni a szálas teát a munkahelyén, vagy ha elutazik, akkor külön még ezt is becsomagolni. Ezért most Gyuri bácsi receptje alapján elkészült a Diabess-Györgytea filteres teakeverék. Összetétele és hatása ugyanaz, mint a Diabess szálas teáé, valamint minden javallat, ellenjavallat, fogyasztási előírás ugyanaz maradt.

Az elkészítése egyszerű:

két teafiltert egy csésze (kb. 2,5 dl) vízzel forrázzon le, 45 percig lefedve hagyja állni, majd emelje ki.

Epeköves betegeknek ezt a terméket is tilos fogyasztaniuk, valamint kumarin tartalmú vérhígítókkal (pl. Syncumar, Marfarin) párhuzamosan sem alkalmazható. Azok számára, akik nem ihatnak Diabess teát, a Fekete áfonyaleveles teakeverék (Epebarát cukortea) fogyasztása javasolt.


Megvásárolhatja webáruházunkban, mintaboltjainkban, valamint viszonteladói partnereinknél is.

Tetszett Önnek ez a cikk? Ossza meg ismerősével!

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom