Cseh Tamás címke (5)

1.

Melyek a jó zsírforrások?

Alapvetően 3 tápanyagcsoport az, amire leginkább figyelnie kell, a fehérje, a zsír és a szénhidrát mennyiségére, arányára és minőségére. Cseh Tamás most a zsírokról fogja megosztani tapasztalatait.

Bővebben

2.

Mik a legjobb fehérjeforrások?

A fehérje nemcsak azért fontos, mert a testünk építőkockáit tartalmazza, de a cukorbeteg és inzulinrezisztens étrendben nagyon jó kalóriaforrás. De milyen élelmiszerekben találjuk a legtöbb fehérjét?

Bővebben

3.

5 csapda a diabetikus, diétás élelmiszerekkel kapcsolatban

Rengeteg olyan „diabetikus” élelmiszert próbálnak rásózni a cukorbetegekre és inzulinrezisztensekre, amik igazából egyáltalán nem tesznek jót nekik. Most megtudhatja, hogy mik a leggyakoribb csapdák!

Bővebben

4.

A szénhidrátfelszívódás lassítása köreteknél

Cukorbetegség és inzulinrezisztencia esetén lassú felszívódású szénhidrátot tartalmazó köretek fogyasztása javasolt, de mit tegyünk, ha csak krumpli, rizs vagy tészta az, ami éppen elérhető?

Bővebben

5.

Így kezelem a cukorbetegségemet

A cukorbetegség kezelésére létezik többféle megközelítés, lehet szigorúan csak az orvos utasításait követni, de lehet gondolkodva saját magunkra szabni a kezelési módszert. Én az utóbbi utat választottam.

Bővebben

TÖLTSE LE A GYÖRGYTEA MOBILALKALMAZÁST!

Legyen kéznél mindig saját gyógynövényes tanácsadója.

Image
 
Image Image

Vásárolja meg a terméket!

A Diabess-Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Megrendelem

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne tanácsokat kapni Gyuri bácsitól, hogyan óvja meg különféle gyógynövényekkel az egészségét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom